Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, alături de bărbatul despre care spune că îi dă clasă lui Laurenţiu Reghecampf: „Unicul!”

Reclamă

Publicat: 5 iunie 2022, 17:58

Anamaria Prodan, alături de bărbatul despre care spune că îi dă clasă lui Laurenţiu Reghecampf: „Unicul!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Anamaria Prodan a surprins în momentul în care a fost văzută la meciul CS Hunedoara – Minaur Baia Mare, scor 2-1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Agentul de jucători şi-a făcut apariţia în tribună şi, la final, a făcut o fotografie care a stârnit multe semne de întrebare. După, a apărut alături de Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a apărut alături de Mircea Rednic, antrenorul care este liber de contract după ce a fost dat afara de Dinamo în luna decembrie. La o zi distanţă, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a postat o imagine virală.

Anamaria Prodan, alături de Mircea Lucescu

Impresarul s-a afişat alături de Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului. „Il Luce” pare să fie prezent la Hunedoara, acolo unde a impresionat alături de Corvinul. A fost prima echipă pe care a pregătit-o, debutul fiind în 1979. Trei sezoane a fost antrenor-jucător.

Pur si simplu cel mai bun! Singurul, unicul!!! Putere, legendă, Mircea Lucescu„, a fost mesajul care a însoţit imaginea postată de Anamaria Prodan lângă Mircea Lucescu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

În ultimii ani, Anamaria Prodan spunea despre Laurenţiu Reghecampf că este cel mai bun antrenor, dar şi-a schimbat discursul în timpul scandalului de divorţ. Acum e convinsă că „Il Luce” îi dă clasă tehnicianului de la Universitatea Craiova.

Mircea Lucescu, revoltat după retrogradarea istorică a lui Dinamo

Mircea Lucescu s-a arătat complet debusolat după retrogradarea istorică a lui Dinamo. Marele antrenor român, care a scris istorie la echipa din „Ștefan cel Mare”, a vorbit despre evenimentele care au dus la această situație tragică pentru întreaga suflare „alb-roșie”.

Reclamă 4 / 0/3

„Il Luce” a fost numit Doctor Honoris Causa la Universitatea „Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu.

La finalul evenimentului special, Mircea Lucescu a vorbit despre situația dezastruoasă în care se află Dinamo, ajunsă în pragul falimentului. Antrenorul de 76 de ani, în prezent la Dinamo Kiev, spune că vinovații pentru retrogradarea istorică sunt toți cei care s-au ocupat de managementul clubului după anii ’90.

E mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo, dar și Dinamo cred că va găsi soluții pentru a reveni. De o altă manieră, în așa fel încât să nu trebuiască să mai stea la cheremul nimănui. Părerea mea a fost și va rămâne că trebuie să facă același lucru pe care l-a făcut și Rapid, să plece de la zero, din divizia a treia, să crească, ca o echipă profesionistă, așa cum stă bine echipelor de brand din România.

Lucescu: „Eu am lăsat în 1990 o echipă extraordinară”

Trecând de la an la an cu datorii imense, nici nu știi la cine se duc banii care se se strâng, sunt folosiți mai mult pentru a plăti datoriile decât pentru a ajuta echipa să crească și jucătorii să evolueze la un nivel de performanță, așa cum îi stă bine unei echipe precum Dinamo. E păcat că s-a întâmplat acest lucru, cred că toți cei care au avut această echipă în primire, după anii ’90, sunt răspunzători de situația în care se găsește Dinamo.

Eu am lăsat în 1990 o echipă extraordinară, una dintre cele mai bune echipe din Europa. Sacchi spunea, la cum jucam, dacă mai aveam 2-3 ani, echipa putea să fie la cel mai înalt nivel. Din păcate s-a destrămat, au plecat 10 jucători, iar cei care s-au ocupat de echipă în continuare nu au reușit să păstreze același nivel de performanță.

Eu am o vârstă, sunt atâția oameni tineri legați de Dinamo, cu o dragoste extraordinară pentru Dinamo. Ați văzut și reacția lui Lupescu, sunt atâția oameni care ar putea să preia această echipă, pentru că e nevoie de mult entuziasm pentru a face lucruri și bineînțeles și de ajutor”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a scris istorie la Dinamo, reușind să câștige 7 titluri de campion al României, în 1963–64, 1964–65, 1970–71, 1972–73, 1974–75, 1976–77 și 1989–90.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, alături de Mircea Lucescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și