Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf: „O să-i fie ruşine să-şi privească familia în ochi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 16:38

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf: „O să-i fie ruşine să-şi privească familia în ochi”

Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri la adresa familiei Becali

Instagram Anamaria Prodan

Ameninţările vin în contextul în care Becali i-ar fi promis lui Laurenţiu Reghecampf că îl va năşi în condiţiile în care antrenorul Universităţii Craiova va decide să divorţeze de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj direct lui Gigi Becali.

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase

Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!„, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

Anamaria Prodan: „Dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!”

În această vară, Anamaria Prodan a răbufnit în mai multe rânduri pe reţelele de socializare cu privire la zvonurile conform cărora se află în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Reclamă

Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!! Aveți surse? Prieteni de familie? Eeeee uite! Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. În perioada Al Ahli Jeddah am locul cu Bebeto în Saudi Arabia până la finalul contractului!!!

Mințim poporul cu familia perfectă şi cu dragostea noastră??? Să simțiți ,să vă iubiți şi să trăiți ca noi macar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină! Familia Prodan – Reghecampf este unică, perfectă, inegalabilă! Soţul meu Laurenţiu Reghecampf este un bărbat, tată, soţ uluitor! Exemplul demn de urmat!„, a transmis Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a trecut la ameninţări
  • Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și