Închide meniul
Foto

Cum îşi alină suferinţa Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ. Bărbatul celebru care a vizitat-o în Dubai

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 8:50

Cum îşi alină suferinţa Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ. Bărbatul celebru care a vizitat-o în Dubai

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram/Hepta

Vedeta nu are nici măcar copiii alături. Sarah este în Statele Unite, iar Laurenţiu Reghecampf Jr. va locui alături de tatăl lui la Craiova. Nici Rebecca Dumitrescu nu este în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum îşi alină suferinţa Anamaria Prodan în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan îşi petrece cea mai mare parte din timp la piscină. Totuşi, a avut parte şi de musafiri surpriză. A fost vizitată recent de unii dintre finii ei, anunţă ziare.com.

Fostul jucător de la FCSB, Gabi Enache, şi-a petrecut concediul la Dubai. A avut-o alături pe soţia lui, care este model, dar şi pe fiul său. De altfel, Lena Enache a şi postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Lena (@lena.enache)

Reclamă

Gabriel Enache şi-a sărbătorit ziua de naştere în Dubai. Fotbalistul care a împlinit 31 de ani joacă în Kazahstan după ce a plecat de la echipa lui Gigi Becali. Îmbracă tricoul celor de la Zhetysu.

Anamaria Prodan: „Dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!”

În această vară, Anamaria Prodan a răbufnit în mai multe rânduri pe reţelele de socializare cu privire la zvonurile conform cărora se află în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!! Aveți surse? Prieteni de familie? Eeeee uite! Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. În perioada Al Ahli Jeddah am locul cu Bebeto în Saudi Arabia până la finalul contractului!!!

Mințim poporul cu familia perfectă şi cu dragostea noastră??? Să simțiți ,să vă iubiți şi să trăiți ca noi macar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină! Familia Prodan – Reghecampf este unică, perfectă, inegalabilă! Soţul meu Laurenţiu Reghecampf este un bărbat, tată, soţ uluitor! Exemplul demn de urmat!„, a transmis Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Anamaria Prodan este în Dubai, la 3500 de kilometri distanţă de Laurenţiu Reghecampf
  • A fost vizitată de un fost fotbalist de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și