Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, anunţ despre numele pe care îl va purta după divorţ: „Mi-l scot singură de pe pașaport”. Avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2022, 16:55

Anamaria Prodan, anunţ despre numele pe care îl va purta după divorţ: „Mi-l scot singură de pe pașaport”. Avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, apel vehement după derapajul înfiorător al fiului lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut un nou anunţ despre numele pe care îl va purta după divorţ. Agentul de jucători în vârstă de 49 de ani a răbufnit după ce Laurenţiu Reghecampf a cerut în instanţă să nu îi mai poarte numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magistraţii Judecătorii Buftea nu i-au dat câştig de cauză antrenorului de la Neftchi Baku. Anamaria Prodan poate să se numească şi Reghecampf, după ce se va despărţi oficial de cel cu care are un copil, pe Bebeto.

Anamaria Prodan, anunţ despre numele pe care îl va purta după divorţ

Impresarul îşi doreşte ca, cel puţin pentru o perioadă, să se numească Prodan Reghecampf. I-a transmis şi un avertisment celui cu care este căsătorită de 15 ani.

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Reclamă

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători a primit totuşi şi o lovitură importantă în instanţă. Judecătoria Buftea admis, sâmbătă, cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și