Închide meniul
Foto

Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Nu se va numi nici Reghecampf, nici Prodan

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2022, 19:21

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În dosarul de divorț, depus de la început la tribunal, Laurenţiu Reghecampf a cerut ca Anamaria Prodan să nu-i mai poarte numele, potrivit digisport.ro.

Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorțul cu Laurențiu Reghecampf

Astfel, celebra impresară va reveni la numele de familie, pe care îl avea trecut în buletin. Este vorba despre numele Dumitrescu, rezultat din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă

Totuşi, dacă doreşte, Anamaria poate face demersuri pentru a se numi Prodan. Legea îi permite acest lucru.

Sarah și Rebecca, cei doi copii ai Aneimaria Prodan rezultaţi din prima căsnicie, poartă şi ei numele Dumitrescu.

Reclamă

Ce poate să scrie în raportul medical al Anamariei Prodan, după ce a fost lovită cu brutalitate de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mers şi ea la INML pentru a-şi scoate certificat medico-legal, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf de la Snagov.

După ce şi-a pus mâna în ghips, Anamaria Prodan a mers şi la INML pentru a afla celelalte leziuni provocate de loviturile lui Laurenţiu Reghecampf.

Iar leziunile sunt multiple, motiv pentru care Anamaria Prodan îi va cere sute de mii de euro despăgubiri soţului său.

Reclamă 4 / 0/3

Conform celor de la playsport.ro, Anamaria Maria prodan a suferit leziuni la silicoanele mamare care s-au deplasat în urma loviturilor. De asemenea, şi silicoanele din posterior au avut de suferit în urma căzăturii. Anamaria Prodan s-a ales cu mâna şi piciorul luxate, iar faţedele dentare au fost fisurate din cauza loviturilor.

Șoferul Anamariei Prodan îl va da în judecată pe Laurențiu Reghecampf

Bărbatul care a filmat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Este vorba despre șoferul impresarei, care se afla în mașină în timpul scandalului monstru petrecut în Snagov. Acesta îl acuză pe fostul antrenor al Universității Craiova că „a fost bătut cu bestialitate”.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei.

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a „tunat” șoferul Anamariei Prodan, potrivit realitatea.net.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!