Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit. Cine ar fi bărbatul care o consolează după divorțul de Laurențiu Reghecampf: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 16:47 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 0:54

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit. Cine ar fi bărbatul care o consolează după divorțul de Laurențiu Reghecampf: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că își va reface viața după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze. Agentul de jucător a spus că simte nevoie de afecțiune după ce a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre noul său iubit

Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român”, a spus Anamaria Prodan la Pro TV, conform playsport.ro. În momentul în care moderatorul emisiunii a întrebat-o dacă e cel din Dubai, Anamaria Prodan a râs aprobator.

Anamaria Prodan a spus că nu își va șterge numele și tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, chiar dacă va divorța de acesta.

Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan rupe tăcerea în pragul divorțului. Adevărul despre presupusul amant și ce relație are Reghecampf cu el

Anamaria Prodan se află chiar înaintea divorțului de Laurențiu Reghecampf și a vorbit deschis despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Dan Alexa.

Reclamă

În spațiul public, a apărut în mai multe rânduri înformația că agentul de jucători ar avea o aventură cu Alexa, dar Prodan neagă această variantă, susținând că acesta este doar un om pe care l-a ajutat în cariera de antrenor.

”Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună? La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și