Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf: „Cine ştie ce s-ar întâmpla cu el”

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 17:16

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan, decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan e sigură că probleme din căsnicie şi relaţia extra-conjugală cu Corina Caciuc i-au afectat cariera antrenorului care a câştigat două titluri cu Steaua, în 2012-2013 şi 2013-2014.

Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf

„Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Reclamă

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură dureroasă de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf. Agentul i-a luat lui Reghe Ferrari-ul înapoi, unul pe care antrenorul îl primise cadou de la Prodan.

Conform click.ro, Prodan a schimbat deja numărul de înmatriculare. Cu două săptămâni în urmă, era REG, între timp a devenit PRD. Ea a fost chiar surprinsă în trafic cu bolidul de 450.000 de euro.

”Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

Reclamă 4 / 0/3

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”