Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf: „Cine ştie ce s-ar întâmpla cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 17:16

Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf: „Cine ştie ce s-ar întâmpla cu el”

Anamaria Prodan, decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan face anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Agentul susţine că Reghe ar trebui dat afară de la Universitatea Craiova, după ce a ratat obiectivele sezonului, titlul şi Cupa României. Prodan se teme însă pentru Reghecampf. „Cine ştie ce se întâmplă cu el”, a comentat Anamaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan e sigură că probleme din căsnicie şi relaţia extra-conjugală cu Corina Caciuc i-au afectat cariera antrenorului care a câştigat două titluri cu Steaua, în 2012-2013 şi 2013-2014.

Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf

„Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură dureroasă de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură de 450.000 de euro lui Laurențiu Reghecampf. Agentul i-a luat lui Reghe Ferrari-ul înapoi, unul pe care antrenorul îl primise cadou de la Prodan.

Conform click.ro, Prodan a schimbat deja numărul de înmatriculare. Cu două săptămâni în urmă, era REG, între timp a devenit PRD. Ea a fost chiar surprinsă în trafic cu bolidul de 450.000 de euro.

”Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

Reclamă 4 / 0/3

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și