Închide meniul

Anamaria Prodan, apariţie incendiară! "Din față și din spate, mereu perfectă" Poza a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva ore

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 9:55 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 21:56

Anamaria Prodan, apariţie incendiară! "Din față și din spate, mereu perfectă" Poza a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva ore

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, apariţie incendiară

Anamaria Prodan, apariţie incendiară! Impresara a scăpat de scandalul cu Gigi Becali şi se relaxează postând poze îndrăzneţe pe reţelele de socializare. Ultima din ele i-a încântat pe fani, cărora parcă nu le vină să creadă că are 48 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, apariţie incendiară! Poza a adunat zeci de mii de aprecieri

„Din față și din spate, mereu perfectă”, e mesajul postat de Anamaria Prodan, alături de care a ataşat o poză care a adunat 20.000 de aprecieri în şase ore.

Anamaria Prodan, fericită alături de Laurenţiu Reghecampf

Cu câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a strâns mii de aprecieri cu o fotografie în care apare alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2008, dar s-a zvonit în nenumărate rânduri că urmează să divorţeze. Chiar şi Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă acest lucru după scandalul provocat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au relaxat în Las Vegas, apoi au mers la Dubai, de unde agentul FIFA le-a arătat fanilor o poză în costum de baie, în urmă cu şase zile.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un cuplu longeviv

Anamaria Prodan se simte excelent alături de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar celebrul impresar îşi manifestă public, cu fiecare ocazie, sentimentele pe care i le poartă soţului ei.

„Este soţul perfect”, a ţinut să îşi asigure fanii Anamaria Prodan. „De-atunci și pentru totdeauna, o singură persoană”, a transmis Anamaria Prodan prin intermediul contului de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și