Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, apariţie neaşteptată alături de „Spaima Litoralului!” Imaginea superbă cu cei doi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 18:03 / Actualizat: 18 iunie 2023, 19:20

Reclamă
Anamaria Prodan, apariţie neaşteptată alături de „Spaima Litoralului!” Imaginea superbă cu cei doi

Anamaria Prodan, apariţie alături de Nuredin Beinur

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a avut o apariţie neaşteptată alături de „Spaima Litoralului!” Anamaria Prodan este o una din cele mai bune prietene ale lui Beinur Nuredin, un om de afaceri din Constanţa care s-a ales cu supranumele „Spaima Litoralului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur Nuredin este prieten bun cu foarte mulţi oameni din fotbal. Printre ei se află şi Anamaria Prodan, cea care tocmai şi-a deschis o afacere la Constanţa. Cei doi au profitat de ocazie şi s-au întâlnit, iar Anamaria Prodan a postat imaginea de reţelele de socializare.

Anamaria Prodan, apariţie neaşteptată alături de „Spaima Litoralului!”

„Îmi iubesc prietenii„, a scris Anamaria Prodan la fotografia în care apare alături de Nuredin Beinur. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

În trecut, Beinur Nuredin a vorbit despre frumoasa relaţie de prietenie o are cu Anamaria Prodan, într-un context în care aceasta se afla în conflict cu Giovanni Becali.

Amândoi îmi sunt dragi, dar, fără să se supere Ana, Giovanni a fost și e pentru mine unul dintre cei mai mari impresari din lume. Pe locul întâi Becali, pe doi, Ana. Haideți să vă dau un exemplu despre cine e Giovanni! Vă spuneam că am fost cu Alibec la Bodrum, acasă la Ali Șen, fostul președinte faimos al lui Fenerbahce.

Reclamă

Mă întreba despre Giovanni și am pus mâna pe telefon să-l sun. ”Uite, sunt aici cu Ali Șen!”. ”Bine, mă, salută-l! Hai, că am treabă! Joc table. Vorbim mai târziu. Pa!”. Adică nu-l impresiona cu nimic Ali Șen. Asta așa, ca un fapt divers”, spunea, la acel moment, Beinur Nuredin pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan a spus tot! Ce se întâmplă când se întâlnește cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, după divorț. Cei doi au scopul comun de a crește copilul Bebeto, iar pentru asta au îngropat securea războiului.

Prodan susține că cei doi se salută și stau de vorbă strict despre educația lui Bebeto. În rest, fiecare își vede de viața lui.

Reclamă 4 / 0/3

”La mine nu mai este vorba de Laurenţiu Reghecampf soţul. Eu, ca agent, pot aduce oferte oricărui antrenor sau oricărui jucător. Subiectul cu Reghecampf vreau să-l las deoparte.

Eu sunt Anamaria Prodan, am făcut istorie în ţara asta, încât toate întrebările despre Reghecampf, pentru mine nu există. Eu am viaţa mea, el o are pe a lui.

Ne salutăm, ne creştem copilul frumos, şi atât. Provin dintr-o familie atât de mare încât nu am fost învăţată să citesc comentariile haterilor”, a spus Prodan.

Viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan

S-a aflat care a fost viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan. Impresara susţine că a fost extrem de pasionată de jocuri de noroc, iar din această cauza a pierdut sume importante de bani, de-a lungul vieţii.

Anamaria Prodan a dezvăluit că obişnuia să parieze sume importante de bani la jocurile de noroc. Aceasta susţine că deşi a reuşit să şi câştige de multe ori, a şi pierdut sume colosale.

Impresara susţine că avea astfel de obiceiuri în urmă cu ceva timp, până în momentul în care a realizat că trebuie să gândească „cu creierul”, şi nu cu inima. De atunci, Anamaria Prodan a ales să-şi investească banii în mai multe afaceri, cea mai recentă fiind chiar un cazino.

„Am fost pasionată de jocuri, o viaţă întreagă. Sume pierdute foarte mari, eram o copilă. Mi se părea că dacă am câştigat de câteva ori, nu pot falimenta cazinourile din lume.

Reclamă

Am pierdut mult, tocmai pentru asta am înţeles că toate lucrurile trebuie să aibă o măsură. De atunci am zis că trebuie să gândesc cu creierul, nu cu inima. Atunci când am gândit cu inima, am pierdut.

Cazinoul e o parte din viaţa mea, o parte frumoasă, din care am învăţat foarte multe lucruri. Acum sunt de cealaltă parte a baricadei, doar asist jucătorii”, a declarat Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și