Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, apariţie răvăşitoare de 250.000 de euro în Capitală. Ce a urmat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 10:32

Anamaria Prodan, apariţie răvăşitoare de 250.000 de euro în Capitală. Ce a urmat

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Ianis Stoica

Instagram

Colegii de la SpyNews au observat-o pe Prodan ieşind dintr-un restaurant şi îndreptându-se spre un Ferrari 488 GTB, a cărui valoare este de cel puţin 250.000 de euro. Imaginile au fost urcate pe Instagram şi peste 115.000 de oameni le-au urmărit

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Propulsorul atinge puterea maximă, de 670 CP, la 8.000 rpm şi cuplul maxim, de 760 Nm, la 3.000 rpm. Modelul de Ferrari e dotat cu un motor V8 twin-turbo. Bolidul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.0 secunde şi de la 0 la 200 km/h în 8.3 secunde.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, moment umilitor la Londra

Un moment umilitor de care a avut parte Anamaria Prodan s-a produs la Londra. Vedeta a dezvăluit că a fost confundată cu o damă de companie în 2015, într-un restaurant din Londra. Se afla în Anglia pentru a intermedia transferul unui fotbalist.

Reclamă

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit acum câteva luni Anamaria Prodan, la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și