Închide meniul

„Aveţi voi bani pentru mine?! Vă cumpăr familiile!” Momentul umilitor prin care a trecut Anamaria Prodan: „Mi-am dat seama cât de greu e să fii femeie!”

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 19:12

Reclamă
„Aveţi voi bani pentru mine?! Vă cumpăr familiile! Momentul umilitor prin care a trecut Anamaria Prodan: „Mi-am dat seama cât de greu e să fii femeie!

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Mai mult, divorţul dintre cei doi pare mai aproape ca niciodată, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că există o ruptură. În tot acest timp, Anamaria Pordan a respins cu vehemenţă varianta divorţului, chiar dacă au apărut imagini cu soţul său în timp ce era însoţit de o tânără misterioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pusă în faţa acestor imagini, Anamaria Prodan a „fentat” cu eleganţă acest moment stânjenitor. „Am făcut grătar la Snagov, un grătar foarte bun. Acasă ne vedeţi împreună, dormim împreună”, a spus Anamaria Prodan, citată de evz.ro.

Anamaria Prodan, moment umilitor la Londra

Un alt moment umilitor de care a avut parte Anamaria Prodan s-a produs la Londra. Vedeta a dezvăluit că a fost confundată cu o „prostituată” în 2015, într-un restaurant din Londra.

M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.
Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit acum câteva luni Anamaria Prodan, la gsp.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Cei doi ar fi avut şi un conflict în vila lor de la Snagov, încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă 112. Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă toate informaţiile apărute în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus ea pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și