Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan are o vilă de lux în America! „Bijuteria” impresarei valorează o avere

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2023, 9:19

Reclamă
Anamaria Prodan are o vilă de lux în America! „Bijuteria” impresarei valorează o avere

Anamaria Prodan are o vilă de lux în America

Anamaria Prodan şi casa sa din America/ Colaj Instagram, GSP

Anamaria Prodan are o vilă de lux în America. Impresara se poate lăuda cu o proprietate de vis peste Ocean, proprietate care valorează în prezent o avere, fiind poziţionată într-un cartier select din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan deţine mai multe proprietăţi de lux, atât în România, cât şi în străinătate. Despre locuinţa din America, impresara a declarat că este a copiilor ei, Bebeto, Sarah şi Rebecca.

Anamaria Prodan are o vilă de lux în America

Anamaria Prodan şi-a cumpărat casa din America în anul 2015, pe vremea când înca era căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf. Locuinţa dispune de trei dormitoare, două băi şi are şi un garaj extrem de încăpător.

La momentul respectiv, Anamaria Prodan a plătit suma de 810.000 de dolari în schimbul locuinţei care se află într-un cartier de la marginea oraşului Las Vegas.

În prezent, locuinţa de peste Ocean a impresarei valorează 1 milion de dolari, după cum a anunţat chiar ea. Aceasta a dezvăluit că de fiecare dată când călătoreşte în America, alege să locuiască în vila sa de lux, alături de copiii ei.

Reclamă

„Casa din America este foarte frumoasă, arată superb, ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil 1 milion, 800.000, cam așa, acum nu știu, nu m-am interesat”, a declarat Anamaria Prodan.

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală

Secretul din viaţa Anamariei Prodan a ieşit la iveală. Elena Merişoreanu o ştie de când era mică pe Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu şi mama Anamariei Prodan, Ionela Prodan, au fost prieten bune.

„Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa, (n.r. – Ionela Prodan) noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă, atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată. Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, «dai de toate la un copil, dar noroc, nu». Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a spus Elena Merişoreanu pentru viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Merişoreanu a mai spus şi cum se putea împiedica divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat„, a mai spus Elena Merişoreanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și