Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan are planuri uriașe: „Va fi nevoie de mulți bani!”. Ce își dorește să facă la Dăbuleni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2022, 9:45

Anamaria Prodan are planuri uriașe: „Va fi nevoie de mulți bani!”. Ce își dorește să facă la Dăbuleni

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Anamaria Prodan are planuri uriașe. Agentul de jucători își dorește să cinstească memoria mamei sale, regretata Ionela Prodan, și are de gând să organizeze un festival și să pună bazele unui muzeu în Dăbuleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta în vârstă de 49 de ani e gata să expună, în orașul natal al mamei sale, costume populare și obiecte care au o valoare estimată la sute de mii de euro.

Anamaria Prodan are planuri uriașe în Dăbuleni

Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand. De aceea, am și pus la punct ideea de a face un festival în memoria ei, la Dăbuleni. Va fi un festival uriaș, un festival în care se va cânta muzică populară românească și la care să participe toate numele mari din domeniu.

Vorbesc cu autoritățile din Dăbuleni, să vedem cum vom face pe parte de organizare. Festivalul are nevoie de un spațiu potrivit, trebuie să găsim și niște sponsori, vreau să aduc toate televiziunile și să vedem cine va transmite și live evenimentul. Sunt chestiuni financiare la mijloc, va fi nevoie de mulți bani pentru ca rezultatul să fie pe măsura numelui mamei mele.

Eu am păstrat toate lucrurile, toate obiectele mamei mele. Tot, ii, costume populare, alte obiecte cu mare însemnătate, vorbim de câteva sute de mii de euro ca valoare. Normal, le voi dona pe toate pentru muzeul pe care vrem să îl deschidem la Dăbuleni„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Impresarul care este în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf mai pregătește o investiție importantă. Vrea să scoată un vin care să poarte numele Ionelei Prodan.

Sper să reușesc anul acesta, din recolta de acum, dacă nu, cu siguranță, anul viitor o voi face. Vreau un vin roșu, sec, așa cum îi plăcea mamei, un vin de lux care să poarte numele Ionela Prodan„, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan cu un milion de euro

Un milion de euro. Atât a costat ținuta cu care Anamaria Prodan s-a prezentat la parastasul mamei sale, care a avut loc pe 6 octombrie. Totul s-a aflat abia acum.

Reclamă 4 / 0/3

Conform click.ro, geanta Hermes pe care vedeta a purtat-o la parastasul Ionelei Prodan este evaluată la aproximativ 10.000 de euro. Anamaria Prodan a avut și brăţări cartier, din aur, cu diamante în valoare de peste 500.000 de euro, un ceas de lux, din aur cu diamante, evaluat la peste 300.000 de euro.

La gât, Anamaria Prodan a purtat un colier cu diamante, dar şi o cruce. Nu și-a uitat acasă nici inelele cu diamante de care nu se desparte niciodată. Toate acestea au costat câteva zeci de mii de euro fiecare.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a anunţat care este marele ei vis
  • Ce vrea să facă în memoria Ionelei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și