Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, așa cum rar o vezi! Cum a apărut în ziua de Paște, alături de Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf Jr

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2022, 16:57

Anamaria Prodan, așa cum rar o vezi! Cum a apărut în ziua de Paște, alături de Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf Jr

Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan sărbătorește Paștele singură, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc. Vedeta a rămas doar cu copiii. Celebra impresară a postat pe Instagram o fotografie alături de Laurențiu Reghecampf Jr, „Bebeto”, și Sarah Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a renunțat la ținutele de lux  în ziua de Paște. Vedeta a purtat o pereche de blugi roșii și un maiou simplu, alb. Impresara nu a putut însă să se despartă de celebrele lanțișoare de la gât.

Cum a apărut Anamaria Prodan în ziua de Paște, alături de Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf Jr

Fiica impresarei Prodan, Sarah, a purtat niște pantaloni scurți și un top alb. Bebeto a fost cel mai „casual”, cu o un tricou de casă și o pereche de pantaloni scurți.

„Familia Prodan va iubeste și va urează un Paste plin se liniște și lumina”, a scris Anamaria Prodan, alături de fotografia cu Sarah și Bebeto.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Bebeto e fiul pe care Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf, iar Sarah și Rebecca Dumitrescu sunt fiicele pe care vedeta le are din căsătoria cu Tibi Dumitrescu.

Laurențiu Reghecampf și-ar fi părăsit propriul fiu

La începutul lunii, Anamaria a mers la procesul de divorț alături de Sarah și Bebeto, care au dat nas în nas cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a susținut însă că antrenorul a avut un comportament extrem de rece faţă de copii.  Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Vedeta a dezvăluit și suma scandalos de mică pe care i-o trimite Laurențiu Regehcampf fiului său, o dată la 5 luni. Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

„El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, așa cum rar o vezi
  • Cum a apărut în ziua de Paște

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și