Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, asaltată de bărbați înainte de ziua ei: „O femeie cu un corp de nota 1000! Regină!”

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2022, 16:58

Anamaria Prodan, pe canapea

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, pe canapea / Instagram

  • Anamaria Prodan, asaltată de bărbați înainte de ziua ei
  • Vedeta va împlini 50 de ani în câteva zile

Anamaria Prodan a fost asaltată de bărbați chiar înainte de ziua ei. Vedeta a postat o fotografie provocatoare pe rețelele sociale, iar fanii au savurat-o din plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a pozat în oglindă într-un costum sexy, iar fanii s-au înghesuit să-și exprime admirația în secțiunea de comentarii.

Anamaria Prodan, asaltată de bărbați înainte de ziua ei

„La mulți ani fericiți, poza de pe monitor cred că este bombă!”, a scris un fan.

Reclamă

„Belissima”, „Fantastică”, „Super hot”, „Wow! De 50x Femeie Fantastică”, au fost alte comentarii primite de Anamaria Prodan.

Unul dintre fani i-a lăsat un comentariu inedit celebrei impresare: „O poză de aur! Așa da femeie cu un corp de nota 1000+! Regina fotbalului!”.

Reclamă

„Femeie, ești un fenomen rar! La mulți ani sănătoși și frumoși ca tine!”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Bebeto. Impresara mai are două fete, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu: pe Sarah și Rebecca.

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Recent, impresara în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Reclamă

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan, la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”