Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, fascinată total de un bărbat celebru din România: „Ești incredibil! Te iubesc!”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 8:30

Anamaria Prodan, fascinată total de un bărbat celebru din România: „Ești incredibil! Te iubesc!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, fascinată total de un bărbat celebru din România

Anamaria Prodan s-a arătat fascinată total de un bărbat celebru. Este vorba despre Nicolae Stanciu, fotbalistul român care face furori în China, la Wuhan Three Towns. Mijlocașul de 29 de ani a fost votat „Cel mai bun fotbalist român” al anului 2022, iar impresara sa, Anamaria Prodan, a avut o reacție de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta de 49 de ani, care recent a trecut printr-un scandal monstru cu Laurențiu Reghecampf, i-a transmis un mesaj superb lui Nicolae Stanciu, pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan, fascinată total de un bărbat celebru din România: „Te iubesc!”

Anamaria Prodan a avut un elogiu la adresa fostului jucător de la FCSB, caracterizându-l drept „un bărbat adevărat”.

Reclamă

Agentul de fotbaliști și-a declarat afecțiunea uriașă față de Stanciu, lăudându-l și pentru modul în care are grijă de familia sa.

„Pentru că ești cel mai bun, pentru că ești incredibil, pentru că ești un bărbat adevărat, pentru că ești un sportiv de excepție, pentru că îți divinizezi familia, pentru că îți venerezi ca pe icoană soția, pentru că ai muncit enorm, pentru că ai un caracter cum puțini au, EU TE IUBESC ȘI SUNT ATÂT DE MÂNDRĂ DE TINE! Felicitări, dragul meu!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Reclamă

La scurt timp după mesajul impresarei, a venit și răspunsul lui Nicolae Stanciu.

„Mulțumesc”, a scris internaționalul român, alături de două emoticoane, în formă de inimă și îmbrățișare.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Scandal monstru între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, care s-a soldat cu acte de violență. Cei doi s-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. S-a lăsat cu plângeri penale şi cu ordine de protecţie ale unuia faţă de celălalt.

Reclamă

Reghe și Prodan sunt obligați să rupă orice formă de comunicare, inclusiv telefonic sau prin corespondență.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Corina Ciuc: „Cel mai bun martor!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!
Extra • 9 apr., 17:02
FOTO
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!
Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf
Liga 1 • 9 apr., 11:55
Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf: „Suna şi spunea asta”
Anamaria Prodan, show total alături de iubitul ei în sala de box a lui Mayweather
Extra • 9 apr., 0:06
Anamaria Prodan, show total alături de iubitul ei în sala de box a lui Mayweather: „I-ai dat gata pe toţi”