Închide meniul

Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. L-a lovit unde îl doare cel mai tare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 17:55

Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. L-a lovit unde îl doare cel mai tare

Anamaria Prodan a anunţat că a făcut avere chiar şi de pe reţelele sociale

Instagram Anamaria Prodan

„În timp ce Reghe face ședințe foto cu amanta, Ana și copiii sunt din ce în ce mai uniți și fericiți! Familia rămasă demnă nu mai dorește sa intre în contact cu Reghecampf care în 12 luni a avut bilet de voie să vina să-și vadă băiatul 10 minute adunate și alea de frică, căci o să-l facă zob copiii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Reghe a lucrat cu amanta câțiva ani să pună planul de delapidare a familiei cap la cap. Acum trebuie sa dea înapoi tot ce a sustras. A venit timpul ca minciuna, hoția și nenorocirile să iasă la iveală. Cei 2 să fie scoși în față și arătați cu degetul.

România râde de Reghe în hohote. Dubaiul la fel. Rău când te cunosc toți ca pe calul breaz și mai ales când te știu “credul” probabil și stewardesele îl știu pe reghe tot așa credul 🙂 si poate îl ajută Dumnezeu să mai facă încă un copil că a avut grija mare de toți în viața lui”, a spus Anamaria Prodan, citată de spynews.ro.

Anamaria Prodan, „aroganță” colosală. Ce a putut să facă cu 500.000 de dolari

Anamaria Prodan se distrează la maxim după ce a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru amanta Corina Caciuc. Vedeta susține că nu e rănită în urma divorțului și își etalează averea pe rețelele de socializare. Ultima „aroganță” a costat peste 500.000 de dolari.

Anamaria Prodan, aflată la Dubai pentru petrecerea de Revelion, și-a cumpărat un nou bolid de lux. Vedeta și-a făcuy cadou un Lamborghini Aventador 63 Edition, al cărui preț de catalog se ridică la 517.000 de dolari.

Reclamă

Prodan și-a anunțat noua achziție pe contul de Instagram. „Mmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa„, a scris Anamaria Prodan, la un videoclip în care se urcă la valonul noii sale „jucării”.

Lamborghini Aventador 63 Edition atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 770 de cai putere. Anamaria Prodan mai are în garajul personal și un Lamborghini Huracan Evo, pe care a cheltuit aproape 300.000 de dolari, vara trecută.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și