Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „De câţi bărbaţi nu s-a ales praful”. Secretul unei căsnicii de succes

Publicat: 15 septembrie 2021, 10:15

Reclamă
Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „De câţi bărbaţi nu s-a ales praful”. Secretul unei căsnicii de succes

Ruptură totală între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Anamaria i-a tansmis un mesaj de la distanţă lui Reghe. Totul după ce una dintre cele mai bune prietene ale ei, Denisa Nechifor, a ajuns să nu mai fie într-o relaţie cu Adrian Cristea. Agentul de jucători asigură că decizia luată de fostul fotbalist de la Dinamo şi Steaua nu a fost deloc una inspirată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Am văzut multe cariere care s-au năruit”

O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă… De câți nu s-a ales praful… Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit„, a declarat Anamaria Prodan, citată de romaniatv.net.

Denisa Nechifor încă nu şi-a revenit după ce s-a despărţit de fostul fotbalist. A refuzat să se implice într-o altă relaţie ca urmare a discuţiilor cu copilul ei.

Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde„, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ține la sertar actele de divorț

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de a fi încheiat. Sunt din ce în ce mai multe zvonuri că despărțirea dintre ei este iminentă. Chiar și așa, antrenorul Universității Craiova a tot amânat să depună actele de divorț.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a întors în țară, dar a preferat să locuiască în una dintre locuințele pe care le deține în București. Reghecampf a preferat să stea alături de jucători în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Putea să aibă câteva zile libere, însă a rămas în cantonament și i-a chemat pe fotbaliștii din Bănie la restaurant.

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul. Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Încearcă din răsputeri să nu intre într-un nou scandal.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! Vezi toate știrile
Citește și