Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ține la sertar actele de divorț. Ce se întâmplă cu Anamaria Prodan în plin scandal!

Publicat: 9 septembrie 2021, 14:35

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, imagine provocatoare

Instagram Anamaria Prodan

  • Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că va divorța de Anamaria Prodan
  • Motivul pentru care încă nu a depus actele

Anamaria Prodan s-a întors în țară, dar a preferat să locuiască în una dintre locuințele pe care le deține în București. Nu a fost văzută în Craiova, acolo unde se află soțul ei. Mai mult, Reghecampf a preferat să stea alături de jucători în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Putea să aibă câteva zile libere, însă a rămas în cantonament și i-a chemat pe fotbaliștii din Bănie la restaurant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, dispusă să divorțeze de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Situația s-a schimbat la scurt timp distanță, mai ales după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul. Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Încearcă din răsputeri să nu intre într-un nou scandal.

Reclamă

Anamaria a spus, cu fiecare ocazie, că este exclus să divorțeze. S-a aliat cu copiii și a părut a face o reuniune de familie. Reghe a lipsit și au fost prezente doar fetele din prima căsătorie, Sarah și Rebecca. Agentul de jucători se relaxează acum și se întâlnește cu rudele pe care nu le-a mai văzut de o lungă perioadă de timp. A fost surprinsă la o întâlnire cu doi dintre finii ei, în Capitală.

De altfel, Anamaria Prodan a pus o imagine, pe rețelele sociale, cu un ceas de lux primit de la soțul ei. „Soțul perfect„, „te iubesc” și „cel mai frumos ceas” au fost descrierile oferite de vedetă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani. Îl au împreună pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca