Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, capitol tribut pentru Laurențiu Reghecampf, în noua ei carte. ”Trebuie să îi mulțumesc”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 12:45

Reclamă
Anamaria Prodan, capitol tribut pentru Laurențiu Reghecampf, în noua ei carte. ”Trebuie să îi mulțumesc”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Prodan nu regretă că l-a ridicat în slăvi pe antrenorul Craiovei în capitolele respective, chiar dacă, între timp, lucruri care au făcut-o să sufere au ieșit la iveală. Reghe a înșelat-o și chiar va avea un copil cu o altă femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, capitol special pentru Laurențiu Reghecampf

”Este viața mea, este o carte în care am pus suflet, o carte în care îmi spun viaţa. Și am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să îi mulțumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurențiu jr”

“Am învățat sa iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Reclamă
Reclamă

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a mai spus Anamaria.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și