Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan cere o sumă uriașă din procesul contra bărbatului pe care îl avea trecut în telefon ”Diamantul”. Ultimele detalii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 9:25

Anamaria Prodan cere o sumă uriașă din procesul contra bărbatului pe care îl avea trecut în telefon ”Diamantul”. Ultimele detalii

Anamaria Prodan cere o sumă uriașă din procesul cu Dennis Man

Instagram Anamaria Prodan

”Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma pe care Anamaria Prodan vrea s-o câștige din procesul cu Dennis Man

Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, a spus Anamaria Prodan citată de digisport.ro.

Pe lângă cele 500.000 de euro, Anamaria Prodan mai vrea să obțină de la Dennis Man și o sumă echivalentă cu un procent lunar de 10% din banii pe care atacantul Parmei i-a obținut cât timp a jucat la FCSB.

Anamaria Prodan a scos din conturi o sumă uriașă

Anamaria Prodan este în Dubai și o ține din petrecere în petrecere. Tocmai a dezvăluit că promotorul Eduard Irimia a convins-o să investească o sumă uriașă în criptomonede.

”Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

Reclamă

(Reporter: Cât anume ai investit în criptomonede?) Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan are o avere incredibilă. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara a susţinut că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, a declarat, în trecut, soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și