Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, condiţie neaşteptată pentru viitorul iubit. Ce este obligat să facă la 3 dimineaţa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 14:29

Reclamă
Anamaria Prodan, condiţie neaşteptată pentru viitorul iubit. Ce este obligat să facă la 3 dimineaţa

Anamaria Prodan, condiţie neaşteptată pentru viitorul iubit. Ce este obligat să facă la 3 dimineaţa

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit ce condiţie neaşteptată are pentru viitorul iubit. Anamaria Prodan încă nu a divorţat cu acte de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan se pregăteşte pentru o nou relaţie. Ca să fie sigură că totul va merge ca la carte, Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar trebui să facă noul iubit. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ANAMARIA PRODAN)

Anamaria Prodan, condiţie neaşteptată pentru viitorul iubit

Mai în glumă, mai în serios, Anamaria Prodan l-a atenţionat pe noul iubit. Acesta ar trebuie să fie dispus să gătească clătite la 3 dimineaţa.

„Nu te îndrăgosti de mine dacă nu ești gata să facem clătite la 3 dimineața”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe reţelele de socializare, care i-a pus pe jar pe fani.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară

S-a aflat ce a putut să spună Anamaria Prodan, despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto. Impresara a declarat că fostul ei partener nu se poate numi „tată”, dacă doar îi trimite fiului său o sumă de bani lunar. Aceasta l-a numit chiar „sponsor” pe „Reghe”.

Reclamă

Anul trecut, judecătoria Buftea a decis şi ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Laurenţiu Reghecampf fiului său. Concret, antrenorul trebuie să achite 1/6 din veniturile sale nete, anume 1600 de euro.

În privinţa acestui fapt, Anamaria Prodan a oferit o declaraţie acidă. Aceasta susţine că „Reghe” trebuie să facă mai multe pentru fiul său, şi nu doar să-i trimită lunar o sumă de bani, pentru că astfel se poate numi „sponsor”.

De asemenea, Anamaria Prodan a negat zvonurile legate de faptul că i-a interzis lui Bebeto să mai vorbească cu tatăl lui. Impresara a mai oferit declaraţii şi despre procesul de divorţ, dezvăluind care au fost motivele invocate de „Reghe” în proces. Unul dintre ele este legat de faptul că antrenorul susţine că fosta lui soţie i-a distrus cariera.

Reclamă 4 / 0/3

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă. Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și