Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2023, 9:06

Reclamă
Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf/ Colaj Instagram, Hepta

S-a aflat ce a putut să spună Anamaria Prodan, despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto. Impresara a declarat că fostul ei partener nu se poate numi „tată”, dacă doar îi trimite fiului său o sumă de bani lunar. Aceasta l-a numit chiar „sponsor” pe „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf încă sunt în proces de divorţ, proces început cu scandal anul trecut.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care Laurenţiu Reghecampf i-o plăteşte lui Bebeto

Anul trecut, judecătoria Buftea a decis şi ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Laurenţiu Reghecampf fiului său. Concret, antrenorul trebuie să achite 1/6 din veniturile sale nete, anume 1600 de euro.

În privinţa acestui fapt, Anamaria Prodan a oferit o declaraţie acidă. Aceasta susţine că „Reghe” trebuie să facă mai multe pentru fiul său, şi nu doar să-i trimită lunar o sumă de bani, pentru că astfel se poate numi „sponsor”.

De asemenea, Anamaria Prodan a negat zvonurile legate de faptul că i-a interzis lui Bebeto să mai vorbească cu tatăl lui. Impresara a mai oferit declaraţii şi despre procesul de divorţ, dezvăluind care au fost motivele invocate de „Reghe” în proces. Unul dintre ele este legat de faptul că antrenorul susţine că fosta lui soţie i-a distrus cariera.

Reclamă

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă. Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan, atacuri brutale asupra lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Impresara a declarat că cei doi vor să o „stoarcă” de bani în procesul său de divorț cu „Reghe”, care încă se desfășoară.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan o numește pe Corina Caciuc „amanta” lui Laurențiu Reghecampf, deoarece antrenorul nu este divorțat. Impresara a declarat că „Reghe” e încă însurat cu ea, deoarece procesul de divorț nu s-a pronunțat.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și