Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dată de gol! Imagini de senzaţie cu vedeta. Totul a devenit public în plin scandal de divorţ

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 decembrie 2021, 9:36

Anamaria Prodan, dată de gol! Imagini de senzaţie cu vedeta. Totul a devenit public în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a avut parte de mai multe surprize plăcute chiar de ziua ei de naştere. Dacă prietenii apropiaţi i-au organizat o super petrecere într-o locaţie exclusivistă din Dubai, nici familia nu a fost mai prejos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dată de gol

Chiar dacă Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele Anamariei Prodan, s-a aflat departe de mama ei, nu a uitat-o pe vedetă în cea mai importantă zi. Sarah, cea care joacă baschet de performanţă peste Ocean, în SUA, a publicat pe Instagram, la Instastory, o serie de poze senzaţionale. Sunt imagini de colecţie cu Anamaria Prodan şi fiicele ei din urmă cu mai mulţi ani, când Sarah şi Rebecca era bebeluşi. Şi agentul FIFA era foarte tânără. Anamaria Prodan e de nerecunoscut în cele trei imagini publicate pe reţelele sociale de către Sarah Dumitrescu.

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf escaladează

Vedeta a avut parte doar de câteva ore liniştite, cu ocazia zilei sale de naştere. Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf pare fără sfârşit. De ziua ei, agentul FIFA a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reghe s-a despărţit de vedetă în urmă cu câteva luni şi şi-a refăcut alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună, la Craiova, unde Reghe antrenează şi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai 2022. Mai mult, se pare că după ce se va pronunţa divorţul, antrenorul şi iubita sa Corina ar urma să se căsătorească.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și