Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc! Atac furibund la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 15:33

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc! Atac furibund la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc

Anamaria Prodan, Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf/ Colaj Instagram

Anamaria Prodan a avut o declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc. Impresara a declarat că partenera lui Laurenţiu Reghecampf nu este vinovată de faptul că ea a divorţat de „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt încă în proces de divorţ. Antrenorul şi-a refăcut viaţa după despărţirea cu scandal de Anamaria, şi în prezent este în aşteptarea celui de-al doilea copil alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, declaraţie incredibilă despre Corina Caciuc

Anamaria Prodan se simte vinovată pentru faptul că s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampgf. Aceasta susţine că nu a „ales ce trebuia” în momentul în care a decis să fie alături de „Reghe”. De asemenea, aceasta susţine că toţi cei care îi sunt alături îi spun acelaşi lucru, şi o sfătuiesc să nu se mai plângă, deoarece ea şi-a ales partenerul de viaţă.

De asemenea, în privinţa Corinei Caciuc, Anamaria Prodan a oferit o declaraţie surprinzătoare. Aceasta nu a mai condamnat-o pe noua parteneră a lui „Reghe”, mărturisind că nu este vinovată de „ruptura” dintre ea şi antrenor.

„Această femeie nu are nicio legătură. Ea putea să se ducă la 10 ca Reghecampf. Vina o are Laurenţiu Reghecampf! Şi Anamaria Prodan! Am o vină că am ales ce nu trebuia. Cea mai mare vină o am eu.

Reclamă

Am ajuns la vârsta mea să disec tot ce mi s-a întâmplat, să ascult oamenii dragi care astăzi sunt lângă mine, care vin şi-mi spun ‘De ce te plângi? Nu ai ales tu?'”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

De ce s-au luat la bătaie, de fapt, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

La mai bine de un an după episodul în care Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au luat la bătaie în plină stradă, impresara a dezvăluit de ce s-a ajuns la acest fapt. Vedeta de 50 de ani susţine că frustrările acumulate în perioada respectivă i-au determinat pe cei doi să ajungă chiar la violenţă fizică.

Anamaria Prodan a declarat că în momentul în care a ajuns să se bată cu Laurenţiu Reghecampf în plină stradă, a realizat că prin astfel de momente îşi pătează imaginea în faţa copiilor ei. De asemenea, aceasta a mai declarat că bătaia cu fostul ei partener a fost o greşeală.

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Motivul real pentru care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă este legat de faptul că „Reghe” i-a cerut explicaţii fostei sale soţii pentru unele acţiuni ale acesteia.

Concret, conform click.ro, Anamaria Prodan ar fi trimis mesaje, în care Laurenţiu Reghecampf este denigrat, sutelor de invitaţi de la botezul micuţului Liam, fiul pe care „Reghe” îl are cu Corina Caciuc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și