Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, declarații fără precedent despre femeia care ar aștepta un copil cu Laurențiu Reghecampf. „Nu bat femeile din oraș!”. Mesaj dur pentru soțul ei!

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 8:55

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Tânăra, originară din Deva, s-ar fi cunoscut cu Reghecampf în Dubai. Acolo și-ar fi și început relația. Corina Bilcon speră ca Laurențiu să divorțeze cât mai repede pentru a se căsători cu ea. Din ultimele zvonuri, cei doi și-au găsit și naș de cununie, în persoana lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon

Anamaria Prodan nu își revine din șoc! A anunțat că fiul cel mic, Bebeto, trăiește o adevărată dramă. Asigură că nu a întâlnit-o niciodată pe Corina Bilcon.

Și ce să fac eu? Dacă e ‘fată de oraș’, să… nu știu. Spuneți-i altcuiva! Spuneți-i soțului sau cuiva. Dar soțul nu cred că are legături cu ‘fete de oraș’.

Reclamă

Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic„, a declarat Anamaria Prodan pentru stirilekanald.ro.

Agentul de jucători ar urma să sufere o nouă deziluzie. Unul dintre prietenii ei apropiați, Adrian Thiess, a confirmat că este dispus să fie nașul de botez al fetiței lui Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon.

Reclamă

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a spus omul de afaceri pentru cancan.ro.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Anamaria Prodan a avut un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore după ce spusese că şi-a angajat cei mai bună avocaţi şi că dacă va fi un proces, acesta va avea loc în Statele Unite.

Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul!

Reclamă 4 / 0/3

Suntem mereu la înălţime! Comentarii sau explicaţii nu există, pentru că el, reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, Îl iubim mai mult. Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Satisfacţie nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii meu au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!