Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf are tot planul făcut. Milionarul care a acceptat să fie naşul copilului pe care îl va avea cu Corina Bilcon. E „frate” cu Anamaria Prodan!

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 16:39

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf are tot planul făcut. Milionarul care a acceptat să fie naşul copilului pe care îl va avea cu Corina Bilcon. E „frate” cu Anamaria Prodan!

Cine va fi nașul copilului lui Reghecampf

Hepta

Culmea, nașul ales de Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon este un apropiat al Anamariei Prodan, încă soția din acte a antrenorului echipei Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon

Potrivit cancan.ro, alesul lui „Reghe” și al Corinei este omul de afaceri Adrian Thiess. Acesta se cunoaște de mult timp atât cu Reghecampf, cât și cu Anamaria Prodan, fiind foarte apropiat de amândoi.

Thiess a confirmat că îl va fi nașul noului copil al lui Reghecampf și a vorbit despre relația pe care o are cu antrenorul, dar și cu Anamaria Prodan.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a declarat omul de afaceri pentru sursa citată.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca (20 de ani), din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Jr (13 ani), din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

Încercările disperate ale Anamariei Prodan, de a-și salva căsnicia, s-au încheiat. Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului.

Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Corina ar fi însărcinată și, din informațiile apropiaților, ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Nașul cuplului ar fi chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Anamaria Prodan a avut un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore după ce spusese că şi-a angajat cei mai bună avocaţi şi că dacă va fi un proces, acesta va avea loc în Statele Unite.

Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul!

Suntem mereu la înălţime! Comentarii sau explicaţii nu există, pentru că el, reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, Îl iubim mai mult. Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Satisfacţie nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii meu au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a fost mesajul impresarei, în miez de noapte, de pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și