Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, declaraţii morbide despre Laurenţiu Reghecampf! Cum l-a putut numi pe bărbatul cu care este în divorţ

Publicat: 4 decembrie 2023, 18:53

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţii morbide despre Laurenţiu Reghecampf! Cum l-a putut numi pe bărbatul cu care este în divorţ

Anamaria Prodan, declaraţii morbide despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a făcut declaraţii morbide despre Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători este de o lungă perioadă de timp în proces de divorţ cu soţul ei, cel care antrenează în Arabia Saudită. Impresarul nu l-a menajat pe bărbatul cu care are un copil, pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf şi-a refăcut deja viaţa şi locuieşte alături de Corina Caciuc. Iubita lui i-a dăruit deja un copil, pe Liam, şi este din nou însărcinată.

Anamaria Prodan, declaraţii morbide despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut o apariţie incredibilă în videoclipul piesei „Soarele meu” al artistei Theo Rose. A apărut în cimitir, la căpătâiul unui sicriu. Întrebată dacă este vorba despre o aluzie teribilă la căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria a răbufnit.

Nu stăm să căutăm nod în papură unui hit precum este <<Soarele meu>>, nu? Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât!

Dacă vă referiți la <<ex>>, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat!

Reclamă

Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut, iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu.

Eu și copiii mei continuam să trăim demn, în timp ce restul se scufundă și continuă să moară. Familia Prodan este numai una și va rămâne demnă și mândră până la final!

Așa că, din 2023, poate înțelegeți că nu avem niciun fel de legătură cu nimeni. Suntem noi. Atât! Noi cei ce facem performanță peste tot și în absolut orice.

Reclamă 4 / 0/3

Noi cei ce am construit imperiul. Noi cei ce am urmărit distrugerea lui de către cel pe care noi l-am inventat. Eu și copiii mei vă rugăm insistent să nu ne mai asociați numele cu al nimănui. Vă iubesc și vă mulțumesc!

Cine se simte cu musca pe căciulă să o dea jos repede! Dar, musca atunci când trage la căciulă înseamnă că în căciulă e ceva rău, împuțit, care miroase și mereu va sta acolo!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Bebeto l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf

Fiul Anamariei Prodan l-a făcut praf pe tatăl lui, chiar după ce a debutat la seniori. Bebeto Reghecampf, în vârstă de 15 ani, este fiul pe care Laurenţiu Reghecampf îl are din căsătoria cu Anamaria Prodan. Bebeto a debutat la seniori şi a evoluat în meciul dintre Olimpic Snagov şi ACS LPS HD Clinceni, meci din Liga a 4-a a Ilfov.

Întrebat despre Laurenţiu Reghecampf, după primul său meci la seniori, Bebeto a oferit un răspuns tranşant. Acesta l-a numit pe tatăl său „domn” şi îşi doreşte să nu îi mai fie asociată imaginea cu a tatălui lui.

Sunt foarte fericit și recunoscător antrenorilor mei, lui Tomy Neubert, care se ocupă suplimentar de mine, lui Roberto Iancu, care face pregătire individuală cu mine, conducerii echipei Olimpic Snagov, care mi-a dat această șansă atât de mare, mamei mele care trăiește pentru mine și pentru surorile mele, surorilor mele pe care le iubesc enorm și tuturor celor care au avut încredere în mine.

Mulțumesc colegilor mei care mă ajută zi de zi și mă susțin. Azi este despre mine, mama si surorile mele. Domnul despre care mă întrebați (n.r.- Laurențiu Reghecampf) nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare sau un mesaj de la mulți ani în toți anii ăștia! Vă rog să nu mai asociați imaginea mea și a familiei mele cu acest domn”, a declarat Bebeto Reghecampf, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și