Închide meniul

Anamaria Prodan, derapaj incalificabil! Afirmații incredibile despre drama prin care au trecut Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție: “Atunci când îți moare un copil înseamnă că ai multe păcate!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2021, 9:33

Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Mariana, au trecut prin momente cumplite. Pe lângă Luca, Laurențiu Reghecampf și Mariana au avut și o fetiță, care a decedat la o lună după ce a împlinit un anișor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin război cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut o referire incredibilă la această dramă.

Anamaria Prodan, derapaj incalificabil!

Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac celebre niște individe.

Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a fost reacția uluitoare a Anamariei Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan, în război total cu fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Impresara este în război total cu prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf şi nu o iartă pe aceasta. I-a adus acuzaţii extrem de grave după ce Mariana Pffeifer a spus că impresara i-ar fi distrus căsnicia cu antrenorul.

Reclamă

Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și