Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, derapaj teribil la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi Corinei Caciuc. „Asta se întâmplă când amanta vrea să devină deşteaptă!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 17:42

Reclamă
Anamaria Prodan, derapaj teribil la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi Corinei Caciuc. „Asta se întâmplă când amanta vrea să devină deşteaptă!”

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Prima înfăţişare va avea loc pe 7 februarie. Anamaria Prodan nu a ratat nicio ocazie şi l-a atacat pe cel cu care este căsătorit de mai bine de 13 ani. Vedeta tocmai a avut o nouă reacţie categorică pe reţelele sociale. Declaraţiile oferite pe contul personal de TikTok au fost de o duritate extremă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Când amanta vrea să devină deşteaptă, soţul devine prost!„, este declaraţia cenzurată făcută de Anamaria Prodan, potrivit romaniatv.net.

Impresarul este într-un „război” total cu Corina Caciuc, cea care ar fi de mai mulţi ani într-o relaţie cu Reghecampf. Cei doi s-ar întâlnit chiar în Dubai, acolo unde locuieşte acum Anamaria.

Acum, că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp„, a mai spus agentul de jucători.

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: Nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic!”

Anamaria Prodan iese la rampă din nou în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a reacţionat după ce s-a presupus că ar avea o relaţie cu un milionar celebru. A negat cu vehemenţă totul şi a spus că nici nu se gândeşte să-şi refacă viaţa până când nu se va pronunţa oficial divorţul.

Reclamă

Anamaria Prodan spune că bărbatul cu care apare într-o postare pe Instagram este un partener de afaceri şi nimic mai mult. Nici nu se gândeşte la o nouă relaţie, dar în acelaşi timp trimite săgeţi către Laurenţiu Reghecampf.

M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea.

Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Reghecampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Corina Caciuc a anunţat cu ce se ocupă

Acuzată că în conturile ei au ajuns banii Anamariei Prodan, Corina Caciuc susţine că nu are nevoie de niciun ajutor financiar. A dezvăluit că are o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus, zilele trecute, Caciuc. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și