Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, detalii despre viitorul iubit. Laurenţiu Reghecampf e implicat direct. Când îl prezintă oficial

Antena Sport Publicat: 23 mai 2022, 17:01

Reclamă
Anamaria Prodan, detalii despre viitorul iubit. Laurenţiu Reghecampf e implicat direct. Când îl prezintă oficial

Anamaria Prodan, mesaj fără precedent

Colaj cu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan a oferit detalii despre viitorul ei iubit. Agentul susţine că nu se va afişa cu niciun alt bărbat până nu va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi se află în plin scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție.

Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea, fără niciun fel de problemă.

Anamaria Prodan, detalii despre viitorul iubit

Eu și Reghecampf nu mai avem niciun fel de comunicare. Când muncești 14 ani și ți se fură totul, e greu să nu te cerți. Sunt dezamăgită cumplit, dar asta e viața. Dumnezeu ia ceva ce nu e bun de lângă tine și o mereu să-ți dea ceva de miliarde de ori mai bun.

Reghecampf și-a făcut rău lui. S-a făcut de râs la nivel național și internațional. Se vede în meserie toată reflecția vieții lui, s-a făcut de râs în fața copiilor, s-a făcut de râs în fața tuturor.

Reclamă
Reclamă

Îi urez oricum mult noroc în viață pe drumul ăsta pe care l-a ales,. Sper să-i meargă bine. E tatăl copilului meu, iar eu și copiii vom fi acolo pentru el, pentru e o datorie morală. Când iei un om de la zero și-l ridici, e păcat să-l lași să se prăbușească atunci când îl vezi căzând.

În momentul ăsta, noi nu avem niciun fel de comunicare. Vrem doar să plece din viața noastră foarte repede. Pentru asta luptăm și ne chinuim ca notarul să ne acorde divorțul”, a declarat Anamaria Prodan, citată de PrimaTV.

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și