Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a spus când o să anunțe numele noului iubit. Ce își dorește de la Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2022, 10:14

Anamaria Prodan a spus când o să anunțe numele noului iubit. Ce își dorește de la Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / as.ro

Anamaria Prodan își caută un nou iubit, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc. Impresara asteaptă să devină și în acte o femeie liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan spune că nu va apărea la braț cu alt bărbat până când divorțul de Reghecampf nu va fi soluționat definitiv. Impresara rămâne fidelă până la ultima decizie a judecătorului, chiar dacă soțul ei a făcut un copil cu amanta Corina Caciuc.

Anamaria Prodan caută iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

„Sunt fericită și recunoscătoare în fiecare secundă pentru ceea ce-mi dă Dumnezeu. Sunt bine. Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până atunci e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț, de măreție să-ți ții linia până se pronunță divorțul. Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa fără niciun fel de problemă cu toată lumea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Prima TV.

Prodan și Reghecampf nu își mai vorbesc deloc. Sexy-impresara de fotbaliști e dezamăgită de cel care i-a fost soț 14 ani, dar e sigură că va găsi pe cineva care să o facă să se simtă în culmea fericirii. De la Reghecampf își dorește doar să semneze divorțul mai repede.

„Eu și Reghecampf nu mai avem niciun fel de comunicare. Când muncești 14 ani și ți se fură totul, e greu să nu te cerți. Sunt dezamăgită cumplit, dar asta e viața. Dumnezeu ia ceva ce nu e bun de lângă tine și o să-ți dea ceva de miliarde de ori mai bun.

Reclamă

Reghecampf și-a făcut rău lui, s-a făcut de râs la nivel internațional. Se vede pe meserie toată reflecția vieții lui, s-a făcut de râs în fața copiilor, în fața tutuor. Îi urez oricum mult noroc în viață pe drumul ăsta pe care l-a ales, sper să-i meargă bine, noi vom fi acolo. E tatăl copilului meu, noi vom fi acolo pentru el, e o datorie morală și de viață.

În momentul ăsta, noi nu avem niciun fel de comunicare, vrem doar să plece din viața noastră foarte repede. Pentru asta luptăm și ne chinuim să ne acorde la notar divorțul”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Reclamă

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! Vezi toate știrile
Citește și