Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire sfâşietoare! Momentul în care fiul ei l-a găsit pe tatăl Laurenţiu Reghecampf în apartament cu altă femeie. Reacţia lui Reghe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 17:58

Anamaria Prodan, dezvăluire sfâşietoare! Momentul în care fiul ei l-a găsit pe tatăl Laurenţiu Reghecampf în apartament cu altă femeie. Reacţia lui Reghe

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

„Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei şi se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea că este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluire incredibilă despre Laurenţiu Reghecampf

Şi ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Ce urare le-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și amantei însărcinate

Anamaria Prodan a început anul 2022 așa cum l-a încheiat pe ultimul, cu acuze către Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă, Corina Caciuc. Antrenorul Universității Craiova își dorește să divorțeze pentru a își uni destinele cu tânăra de 29 de ani, care este și însărcinată.

Corina Caciuc ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie. Anamaria Prodan a „taxat-o” pe femeia originară din Deva. Nici pe soțul ei nu l-a iertat și i-a amintit chiar și de problemele cu care se confruntă la echipa de club.

Reclamă

„Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză.

Ce sa facem? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie. Cu Anamaria Prodan s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas, după ce a mai avut o căsnicie și cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Atac dur și la adresa lui Laurențiu Reghecampf
  • Ce s-a întâmplat cu un an în urmă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și