Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire spectaculoasă! Pe cine alinta mama ei „Prodănel”

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2023, 15:19

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluire spectaculoasă! Pe cine alinta mama ei „Prodănel”

Anamaria Prodan a defilat pe scenă la 50 de ani

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Impresara a mărturisit că mama sa avea un alint special pentru Bebeto. Ionela Prodan îl numea pe nepotul său „Prodănel”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebeto este fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurneţiu Reghecampf. Băiatul are 14 ani şi a fost deja trimis de părinţi în America, acolo unde urmează cursurile unei şcoli de fotbal.

Anamaria Prodan, dezvăluire spectaculoasă! Pe cine alinta mama ei „Prodănel”

Anamaria Prodan a dezvăluit că mama sa a fost cea care i-a insuflat lui Bebeto dragostea pentru muzică şi pentru artă. Din acest motiv, regretata artistă îl alinta pe nepotul ei „Prodănel”.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că Bebeto o moşteneşte pe Ionela Prodan, prin prisma faptului că are voce şi este foarte ambiţios.

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea Prodănel…avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Reclamă

De asemenea, Anamaria Prodan şi-a declarat din nou dragostea necondiţionată faţă de copiii ei. Aceasta susţine că orice bărbat vă apărea în viaţa ei, va fi pe locul doi, după copii.

„Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea în viața mea, o să fie mereu pe locul doi în fața copiilor mei. Poate că sunt de modă veche, dar nimeni nu m-a obligat să fac acești copiii.

A fost alegerea mea și a partenerilor mei! Așa că avem obligativitatea ca toată viața să fim lângă ei. Poate așa și Reghecampf va lua exemplu de la mine, cum a luat foarte mulți ani atunci când era lângă mine, și nimeni și nimic nu îl vor obliga să nu-și ajute și să-și crească copiii.

Reclamă 4 / 0/3

Părinții adevărați, cu frica lui Dumnezeu, își veghează copiii până mor și dincolo de moarte!”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite, acolo unde se afla la o celebră academie de fotbal. Fiul impresarei şi al lui Laurenţiu Reghecampf va juca alături de mama sa într-un film.

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Impresara a dat curs unei propuneri venite din partea regizorului Iura Luncaşu, şi a acceptat rolul principal într-o comedie.

Anamaria Prodan a anunţat că Bebeto, fiul său de 14 ani, va juca alături de ea în filmul în care are rolul principal.

Fiul impresarei a zburat din America special pentru a lua parte la filmările comediei, în care mama sa joacă.

Noul membru al echipei! Succes, Laurenţiu Reghecampf Junior!”, se arată în postarea făcută de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram. Postarea este însoţită de un video, în care este suprins Bebeto, pe aeroport, cât şi alături de mama sa la filmări.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și