Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite! Ce se întâmplă cu fiul vedetei

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2023, 9:24

Reclamă
Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite! Ce se întâmplă cu fiul vedetei

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite, acolo unde se afla la o celebră academie de fotbal. Fiul impresarei şi al lui Laurenţiu Reghecampf va juca alături de mama sa într-un film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Impresara a dat curs unei propuneri venite din partea regizorului Iura Luncaşu, şi a acceptat rolul principal într-o comedie.

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite

Anamaria Prodan a anunţat că Bebeto, fiul său de 14 ani, va juca alături de ea în filmul în care are rolul principal.

Fiul impresarei a zburat din America special pentru a lua parte la filmările comediei, în care mama sa joacă.

„Noul membru al echipei! Succes, Laurenţiu Reghecampf Junior!”, se arată în postarea făcută de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram. Postarea este însoţită de un video, în care este suprins Bebeto, pe aeroport, cât şi alături de mama sa la filmări.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a declarat, recent, extrem de încântată că a primit şansa de a juca într-un film. Cunoscuta agentă de jucători va interpreta rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Bebeto a fost trimis la internat în Statele Unite

Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, a fost trimis de părinţii lui în Statele Unite, la o celebră academie de fotbal. „E la internat”, susţine Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

„Laurențiu își dorește foarte mult binele copiilor, ca ei să aibă un viitor strălucit. Pentru un tată e o mândrie. Pentru ambii părinți, atât pentru un tată, cât și pentru o mamă este o mândrie că băiatul merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalul se dezvoltă foarte tare în America. Este foarte bine pentru el.

Americanii au o altă mentalitate. Dacă faci parte din echipa școlii de fotbal, spre exemplu, dar nu ai notele peste 9,50, nu mai faci parte din echipa școlii. La americani nu se merge pe premisa ‘bun la fotbal, dar prost la școală. Acolo ești bun la școală și bun la fotbal.

Acolo nu ieși niciodată fără aprobarea părinților. Este la internat. Învață perfect, face fotbal perfect, are o viață sănătoasă și un program sănătos. Alimentația de asemenea este foarte sănătoasă. Este cea mai mare academie de sport din lume”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și