Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire umilitoare legată de Laurenţiu Reghecampf după ce Reghe a anunţat divorţul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 11:26

Anamaria Prodan, dezvăluire umilitoare legată de Laurenţiu Reghecampf după ce Reghe a anunţat divorţul

Anamaria Prodan, dezvăluire umilitoare legată de Laurenţiu Reghecampf după ce Reghe a anunţat divorţul

Instagram Anamaria Prodan

„Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva. Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a spus Prodan, citată de romaniatv.net.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului. Cel puţin asta a anunţat un apropiat al celor doi, pentru playsport.ro.

Antrenorul Universităţii Craiova a confirmat, în acest an, că va divorţa, fără a oferi mai multe detalii. Soţia lui a negat că se va ajunge la o despărţire, dar din ultimele informaţii se pare că nu mai este cale de întors.

Anamaria Prodan s-a mutat deja în Dubai, în apartamentul de patru milioane de euro. Agentul de jucători ar fi purtat discuţii amănunţite cu Laurenţiu Reghecampf şi s-a ajuns la un acord în privinţa modului în care va fi împărţită averea.

Reclamă

„Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului pentru Play Sport, citată de playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Recomandări
  • Acord între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
  • Cum îşi împart averea dacă se ajunge la divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și