Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Ce salariu poate să încaseze Reghe la noul loc de muncă: „Cam nasol, nu?”

De Antena Sport
Publicat: 8 iulie 2022, 22:32

Laurențiu Reghecampf a fost dat de gol de Anamaria Prodan, care a dezvăluit ce salariu încasează antrenorul la noua sa echipă, Neftchi Baku.

Reclamă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Instagram Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, plecat în această vară de la Universitatea Craiova, a semnat cu Neftchi Baku, vicecampioana din Azerbaidjan. Deși inițial s-a speculat că antrenorul ar avea un contract amețitor, Anamaria Prodan susține că soțul ei încasează mai puțin decât în alți ani.

Reclamă

Anamaria Prodan a spus ce salariu încasează Laurențiu Reghecampf

Conform declarațiilor Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf ar încasa aproximativ 22.000 de euro lunar. O treime din bani trebuie să-i dea lui Bebeto, fiul pe care îl are cu sexy-impresara, pentru pensia alimentară.

Reclamă

”Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf ar avea „restanțe” la pensia alimentară pentru Bebeto în valoare de 100.00 de euro. Anamaria Prodan nu crede că va vedea prea curând banii de la soțul ei.

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, prins de Bebeto cu amantele: „Mama, ăsta iar a luat-o razna!”

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a fost prins, în timp ce o înşela, de fiul său.

„L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna„, a spus Anamaria Prodan, confom gsp.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că, din cauza Corinei Caciuc, Bebe nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta„, a mai spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

În prezent, Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu Corina Caciuc, care recent i-a dăruit un băiețel, pe nume Liam.

Anamaria Prodan, în război cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă „războiul” cu Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi care i-a dăruit un băieţel fostului antrenor de la Universitatea Craiova. Agentul de jucători este în proces de divorţ cu „Reghe” şi nu ratează nicio ocazie să o atace pe iubita soţului ei.

Reghecampf a recunoscut, în luna februarie, că a cunoscut-o în 2020 pe cea care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. În ultima perioadă nu s-au mai ascuns şi au avut tot mai multe apariţii publice.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Vorbeşte în mod constant cu Reghecampf şi nu îşi explică cum de căsnicia ei este pe punctul de a se destrăma.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe (n.r. – băiatul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.), ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii, o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seamă dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea