Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri amuzante despre primul sărut. „Mamă, ce nasol!”. Detaliile inedite oferite de soția lui Laurențiu Reghecampf

Publicat: 10 octombrie 2021, 8:50

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri amuzante despre primul sărut. „Mamă, ce nasol!”. Detaliile inedite oferite de soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, imagine provocatoare

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu s-a ferit să vorbească despre momentele din tinerețe. A dezvăluit că, în momentul în care era copil, a fost în cea mai frumoasă vacanță. S-a distrat la Năvodari, acolo unde a trăit și un moment special alături de un prieten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri amuzante

La Năvodari am dansat pentru prima dată cu un băiat. Pe „Bozy II Men – End Of The Road”. A fost atunci primul sărut. Și știi ce am zis, nu? ‘Mamă, ce nasol!’. Mă gândeam: ‘Ce e asta?’„, a povestit Anamaria Prodan la Fiță cu Adiță.

Soția lui Laurențiu Reghecampf asigură că, din momentul în care a devenit agent de jucători, nu a mai plecat în vacanțe. A fost în destinații exotice numai în interes de muncă.

N-am fost niciodată în vacanță. Eu vacanțele mi le fac atunci când fac câte un transfer și, o zi cât mai am, mă duc prin oraș. Dar o vacanță, să mi-o planific, niciodată! (Dar unde locuiești tu, pentru mulți e vacanță de lux) Așa și este!„, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan a primit un cadou de patru milioane de euro de la Laurenţiu Reghecampf

Până să revină în țară, Anamaria Prodan a trăit în luxul de la Dubai. A locuit în apartamentul de patru milioane de euro, primit cadou de la Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Reclamă

Apartamentul este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa. Anamaria şi-a adus aminte cu plăcere de casa pe care Laurenţiu Reghecampf i-a făcut-o cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2009. Vila situată într-un cartier exclusivist din Las Vegas a costat un milion de dolari.

Vila are 6 camere, un apartament pentru oaspeţi, curte cu piscină, dar şi finisaje de lux. Este casa unde Anamaria Prodan se simte ca acasă. Asta chiar dacă are 11 case, pe trei continente.

Reclamă

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:14

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

8:56

Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”

8:53

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

8:25

VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie categorică la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY! Calificare în turul 2, la dublu

8:23

Cristiano Ronaldo a marcat în ziua în care era născut tatăl său şi a avut un mesaj special: „Mi-aş fi dorit să fie în viaţă”

0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și