Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a mulţumit lui Laurenţiu Reghecampf. „Am creat un imperiu, fără să ne ajute nimeni!”. Ce avere au înainte de divorţ

Reclamă

Publicat: 5 octombrie 2021, 14:05

Anamaria Prodan i-a mulţumit lui Laurenţiu Reghecampf. „Am creat un imperiu, fără să ne ajute nimeni!”. Ce avere au înainte de divorţ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi-a contrazis soţul, cu fiecare ocazie ivită. Agentul de jucători tocmai a postat mai multe filmuleţe în care apare alături de Reghe. I-a şi mulţumit acestuia pentru „immperiul” financiar creat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu ia în calcul să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf: „Suntem un cuplu unic”

Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antrenor, top la nivel internațional, amândoi numărul 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, fără să ne ajute nimeni. E normal că zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt după bani…„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Au apărut totuşi zvonuri că Laurenţiu Reghecampf vrea cu orice preţ să se despartă de Anamaria Prodan şi s-a gândit deja la toate detaliile. Astfel, Reghe e hotărât să le ofere fetelor, Sarah şi Rebecca, o sumă uriaşă de bani.

Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor„, a dezvăluit, în luna august, o persoană din anturajul cuplului pentru Play Sport.

Reclamă

Care este, de fapt, salariul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a acceptat un salariu mult mai mic decât cel încasat în Golf, pentru a antrena din nou în Liga 1. Dacă, iniţial, în spaţiul public a apărut informaţia că Reghe va încasa anual 500.000 de euro, situaţia este alta.

Reghecampf ar primi, de la Mihai Rotaru, 15.000 de euro lunar, suma totală fiind de 180.000 de euro pe an. El ar mai putea încasa alte 35.000 de euro pentru punctele acumulate, dar asta doar dacă se va clasa pe podium.

Dacă Reghecampf îi va duce pe olteni în grupele UEFA Champions League, el va încasa un bonus de 500.000 de euro, susţine sursa citată. Grupele Europa League îi vor aduce 300.000 de euro, iar accederea în grupele Conference League, 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont de sumele vehiculate în perioada în care activa în Golf, putem considera că cerinţele lui Reghecampf au devenit mult mai mici. Pe vremea când o antrena pe Al Wahda, în 2018, Gigi Becali susţinea că Reghe încasează anual 4 milioane de dolari (3.38 milione de euro). Astfel, putem spune că Reghe a „pierdut” 3.2 milioane de dolari, faţă de 2018.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și