Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre escapada soţului în Delta Dunării. „Apar diverse femei”. Răspuns şocant primit de la Laurenţiu

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 14:00

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre escapada soţului în Delta Dunării. „Apar diverse femei”. Răspuns şocant primit de la Laurenţiu

Anamaria Prodan a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

După ce a declarat că divorţează, Laurenţiu Reghecampf ar fi petrecut alături de două tinere „botoxate” într-o pensiune de la Mila 23. Cei de la evz.ro au publicat şi imagini de la plimbare a antrenorului prin pădurea Letea, iar Anamaria a încercat să afle dacă acestea sunt reale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre escapada soţului

„Copiii cei mari sunt plecați și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe și ne uităm dacă se vede pe pozele din Deltă figura tatălui său, a femeilor cu care a fost.

(Știu că ai văzut pozele neblurate. Chiar și în aceste condiții, tu în continuare negi că soțul tău a fost în Deltă cu alte femeie?) Nu, nu neg, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99-lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghe am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să le încalc. Dacă soțul meu privește altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau lucrurile din punctul lui de vedere„, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan, despre căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf: „Tot apar diverse femei”

Impresarul a încercat să afle de la Laurenţiu Reghecampf dacă informaţiile apărute în presă sunt adevărate. Răspunsul acestuia a fost şocant.

Reclamă

Nu, categoric nu. Dar ce pot face? La un moment dat, văzând că tot apar și apar diverse femei, l-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna. Nu mai pot, nu se mai termină cu femeile. De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște. Sau, râzând, mi-a spus că “nici măcar nu îmi mai aduc aminte„, a precizat soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Tehnicianul a căutat „ascunzătoarea perfectă” şi a găsit-o la Mila 23, într-un loc greu accesibil turiştilor. Barca în care era cu amicul său şi cu două fete descrise a fi „foarte tinere şi foarte botoxate” ar fi trebuit să acosteze pe pontonul principal al localităţii Letea. Totuşi, pentru că era foarte multă lume în zonă, Reghecampf ar fi cerut să fie trasă la mal într-un loc mai discret.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și