Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Cum a fost umilită tânăra de 29 de ani. „Uitaţi ce imagini au apărut”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 9:50

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Cum a fost umilită tânăra de 29 de ani. „Uitaţi ce imagini au apărut”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Colaj Instagram

Artistul a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a umilit-o pe Corina Caciuc. Cum l-a contrat pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe Kamara.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut.

Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Kamara și Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală. Imaginile au apărut pe internet şi au devenit virale.

Reclamă
Citește și:

Kamara, fostul iubit Corinei Caciuc, asaltat cu telefoane de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Cântăreţul îi ştia deja pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. A fost la botezul fiului cel mic, Bebeto. În momentul în care s-a aflat că a trăit o poveste de iubire, în trecut, cu Corina Caciuc, cântăreţul a fost asaltat cu telefoane. Antrenorul Universităţii Craiova ar fi încercat să îl facă să nu ofere mai multe detalii despre tânăra de 29 de ani. Şi soţia lui a vorbit cu Kamara.

Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist.

Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut„, a declarat o sursă din anturajul cuplului, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, artistul i-a făcut pe plac lui Laurenţiu Reghecampf şi s-a ferit să ofere orice detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Corina Caciuc.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit Kamara, cel care joacă fotbal în Naţionala Artiştilor.

Prima înfăţişare în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf va avea loc pe 7 februarie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și