Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase: „Dădeam eu prima şi se termina”. Amănunte incendiare din viaţa vedetei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 ianuarie 2022, 20:05

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase: „Dădeam eu prima şi se termina”. Amănunte incendiare din viaţa vedetei

Anamaria Prodan a anunţat că a făcut avere chiar şi de pe reţelele sociale

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se dezminte. Vedeta a scos la iveală întâmplări absolut uluitoare din trecutul ei. În tinereţe, aceasta era o fire extrem de violentă şi nu s-a sfiit să spună că îi şi lovea pe care care încercau să îi intre în graţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Anamaria Prodan face dezvăluiri fabuloase din tinereţe. „Dacă vorbea cineva pe nas, începea scandalul de la mine. Până să intervină, dădeam eu prima şi se termina. Până se dezmeticea lumea, era terminată bătaia. Eu am crescut doar între bărbaţi. Nu puteam să vorbesc cu o femeie despre haine. Restul au venit pentru influenţă, bani şi putere. La nivel mondial, dacă pui numele meu pe google sunt articole doar despre mine. Şi Florentino Perez ştie despre mine”, a spus vedeta la podcastul lui Codin Maticiuc.

Scandalul divorţului ia amploare

Vedeta s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf după aproximativ 15 ani de căsnicie. Antrenorul a plecat de acasă de luni bune şi a înaintat actele de divorţ. S-a mutat alături de iubita lui, Corina Caciuc, alături de care aşteaptă un copil la finalul lunii mai. Prima înfăţişare la tribunal va fi în luna februarie, iar imediat după ce se pronunţă separarea se pare că Reghe ar urma să se căsătorească legitim cu iubita lui.

Citește și:

Mai mult, Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii la adresa soţului ei. A scos la iveală amănunte despre o altă presupusă amantă a acestuia, Florentina Raiciu. „Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și