Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent din trecut: „Mă bătea de mă rupea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2022, 15:00

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent din trecut: „Mă bătea de mă rupea!”

Anamaria Prodan

Selfie al Anamariei Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri rare despre copilăria sa. Anamaria Prodan a copilărit la Dăbuleni şi spune că îi plăcea să se plimbe toată ziua prin sat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan mai spune că nu a văzut Bucureştiul până la vârsta de 7 ani. Mai mult, actuala soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că dacă făcea prostii, era pedepsită de bunica sa.

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent

Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat.
Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat.

Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan, dezvăluire uluitoare de la mormântul mamei sale: „Laurențiu Reghecampf e cel mai mare dator!”

Anamaria Prodan a avut parte de o zi extrem de tristă. Vedeta a organizat pe 14 aprilie pomana de 4 ani a mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta a fost vizibil emoționată, dar n-a ezitat să arunce noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț.

Reclamă

Anamaria Prodan a organizat joi parastasul de 4 ani pentru mama sa, Ionela Prodan. La finalul evenimentului de la Cimitirul Bellu, vedeta a povestit cum își nota mama ei, în agende, datoriile oamenilor. Impresara a dezvăluit câți bani avea să-i dea Laurențiu Reghecampf, cu care în prezent se află în scandal de divorț.

Anamaria Prodan a spus că a găsit 10 agende ale Ionelei Prodan, în care fosta cântăreață își nota sumele împrumutate oamenilor. Impresara a dezvăluit că în paginile respective erau scrise și datoriile lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria spune că soțul său este „cel mai mare dator” al Ionelei Prodan și îi cere înapoi „milioanele” împrumutate.

„Sunt liniștită. E bine, e lângă mine mereu (n.r. – despre Ionela Prodan). Am găsit 10 agende (n.r. – cu datorii), în total avea 20. Reghecampf e cel mai mare dator la mama, nu eu. Acum am găsit, trebuie să dea milioane înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mama mi-ar fi spus ‘Capul sus, viața merge înainte!’. Dacă nu putem merge în picioare, mergem târâș, dar numai înainte. Noi, în general, oamenii prețuim părinții când nu îi mai avem. Eu am luptat enorm.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent
  • Cum era pedepsită de bunica sa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și