Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat de pământ cu amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi!”. Vedeta nu se va prezenta mâine la procesul cu Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 19:21

Reclamă
Anamaria Prodan a dat de pământ cu amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi!”. Vedeta nu se va prezenta mâine la procesul cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan a cedat şi a făcut o adevărată criză de nervi

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu se va prezenta la Tribunal, la procesul cu Corina Caciuc. Vedeta a fost dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf pentru calomnie. Celebra impresară se apără, spunând că doar a citit informațiile publicate în presă despre noua parteneră a soțului ei, cu care de asemenea se află în plin proces de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu se va prezenta vineri la Tribunal pentru procesul cu Corina Caciuc. Amanta lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe vedetă pentru calomnie. Soția antrenorului de la Universitatea Craiova spune că nu înțelege unde a greșit și este încrezătore că lucrurile nu vor degenera împotriva ei.

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul deschis de Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Celebra impresară de fotbaliști a făcut din nou acuzații tulburătoare la adresa Corinei Caciuc, spunând că toate informațiile despre care vorbește sunt citite din presă, ci nu sunt inventate de ea.

Anamaria Prodan n-a ezitat să arunce „săgeți” nici către soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț.

„Mâine e? (n.r. – procesul cu Corina Caciuc) Nici nu mai știu, că am atât de multe deschise de amândoi încât nici nu mai știu care sunt, pentru ce. Dar bine că îl am pe avocatul meu. I-am zis că nu mai țin pasul cu plângerile penale. Nu mă prezint la procesul de mâine. Dar oare ce proces este ăla când voi, presa, ați dat dovezi zguduitoare despre viața ei tumultoasă?

Reclamă

Anamaria Prodan, noi acuzații tulburătoare pentru Corina Caciuc: „Nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de striptease!”

Eu văd în presă și citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a dus o altfel de viață… și atunci pentru ce vorbim? E calomnie? Pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degetele în gură prin videoclipuri. Nu eu sunt dezbăcată prin cluburi de noapte la striptease. Nu eu am dosare penale pentru prostituție și droguri.

E bine că s-a dus acolo unde îi era locul. Oamenii se aleg și viața cerne. Oamenii care sunt lideri, mari, mândri și drepți întotdeauna vor sta sus. Cum a stat mama mea, cum stau eu, cum stau copiii mei. Oamenii care nu pot rămâne acolo, nici dacă îi ajuți ani de zilei și îi târăști practic după tine, e normal să se întoarcă la locul lor. Așa este legea firii, iar viața asta mi-a demonstrat că așa s-a întâmplat.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Corina Cacciu, femeia pentru care a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de discret în scandalul de divorţ de Anamaria Prodan. Acesta a oferit extrem de puţine detalii despre relaţia pe care o are cu Corina Caciuc. Totuşi, antrenorul de la Universitatea Craiova a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc, care se pregătește să îi dăruiască un băiețel.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un Podcast.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și