Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre presupusul amant în plin scandal de divorț cu Reghecampf: ”A fost lângă mine! Nu e normal să ne facem de râs!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 9:26

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre presupusul amant în plin scandal de divorț cu Reghecampf: ”A fost lângă mine! Nu e normal să ne facem de râs!”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Atât Anamaria Prodan, cât și Dan Alexa au negat faptul că ar fi avut o relație. Zvonurile au fost amplificate și de gestul făcut de Anamaria Prodan în 2019, când l-a lovit pe Dan Alexa. Atunci s-a speculat că soția lui Laurențiu Reghecampf ar fi făcut o criză de gelozie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-a reproșat la modul că nu este normal (să îl lovească, n. red.). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Citește și:

„E cumplit!” Anamaria Prodan îl acuză Laurenţiu Reghecampf că s-a distrat cu amante în timp ce ea trecea printr-o dramă

Agentul de jucători l-a acuzat pe Reghecampf că s-a distrat cu amante în timp ce ea încerca să îşi salveze mama. Ionela Prodan s-a luptat o lungă perioadă de timp cu o boală cruntă. A încetat din viaţă în 2018, moment în care Laurenţiu o antrena pe Al Wasl FC. Chiar în Dubai ar fi cunoscut-o acesta pe Corina Caciuc.

Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez și am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soțul meu înțelege lucrul ăsta, că mă susține, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Reclamă

Și mi se pare… nedrept chiar și pentru mama mea, și pentru tatăl lui, care sunt morți și ne privesc de acolo de undeva… Și mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste, mi-e greu și să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi… Nici nu știu dacă doar cuvintele ar fi suficiente.

Când ajungi la o vârstă te gândești, la aproape 50 de ani, ai copii mari, de 22 de ani, de 21, 19, 13, și îți dorești foarte tare să îți crești nepoții, să te uiți cu mândrie la ceea ce ai făcut. Copiii tăi să fie mândri și să se mândrească cu tine… De asta spun că pentru noi e ceva cumplit„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reghecampf a avut un 2021 extrem de agitat. Până să anunţe că va divorţa de Anamaria Prodan ar fi avut escapade în Delta Dunării şi Grecia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și