Închide meniul
Foto

„E cumplit!” Anamaria Prodan îl acuză Laurenţiu Reghecampf că s-a distrat cu amante în timp ce ea trecea printr-o dramă. „Este un mit că femeia simte asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 20:08

„E cumplit!” Anamaria Prodan îl acuză Laurenţiu Reghecampf că s-a distrat cu amante în timp ce ea trecea printr-o dramă. „Este un mit că femeia simte asta!”

Anamaria Prodan a încins internetul cu ultima postare

Colaj Instagram

Reghe tocmai ar fi aflat care este sexul copilului. Medicii l-au anunţat că va avea un băiat, dar că vor fi 100% siguri abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Anamaria Prodan a fost întrebată, în această lună, cum de nu a ştiut de relaţia dintre soţul ei şi cea care este poreclită Corina Bilcon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Am crezut că soţul meu mă susţine. Este nedrept!”

Agentul de jucători l-a acuzat pe Reghecampf că s-a distrat cu amante în timp ce ea încerca să îşi salveze mama. Ionela Prodan s-a luptat o lungă perioadă de timp cu o boală cruntă. A încetat din viaţă în 2018, moment în care Laurenţiu o antrena pe Al Wasl FC. Chiar în Dubai ar fi cunoscut-o acesta pe Corina Caciuc.

Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez și am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soțul meu înțelege lucrul ăsta, că mă susține, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Și mi se pare… nedrept chiar și pentru mama mea, și pentru tatăl lui, care sunt morți și ne privesc de acolo de undeva… Și mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste, mi-e greu și să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi… Nici nu știu dacă doar cuvintele ar fi suficiente.

Când ajungi la o vârstă te gândești, la aproape 50 de ani, ai copii mari, de 22 de ani, de 21, 19, 13, și îți dorești foarte tare să îți crești nepoții, să te uiți cu mândrie la ceea ce ai făcut. Copiii tăi să fie mândri și să se mândrească cu tine… De asta spun că pentru noi e ceva cumplit„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Reghecampf a avut un 2021 extrem de agitat. Până să anunţe că va divorţa de Anamaria Prodan ar fi avut escapade în Delta Dunării şi Grecia.

Citește și:

Noi detalii despre viitorul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că se va recăsători după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, Cătălin Botezatu, a vorbit despre viitorul soț al Anamariei Prodan.

De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani
  • Antrenorul Universităţii Craiova, acuzat în termeni duri de soţia lui

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și