Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri scandaloase despre Laurenţiu Reghecampf! Acuzaţii dure la adresa bărbatului: „L-a văzut 10 minute în 8 luni”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 21:45

Anamaria Prodan, dezvăluiri scandaloase despre Laurenţiu Reghecampf! Acuzaţii dure la adresa bărbatului: „L-a văzut 10 minute în 8 luni”

Anamaria Pordan, în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ieşit la atac după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ. Vedeta îl acuză pe bărbat că şi-a abandonat fiul în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri scandaloase despre Laurenţiu Reghecampf

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan încă mai speră într-o împăcare

Chiar dacă a anunţat că şi-a angajat avocaţi, Anamaria Prodan încă ar mai spera la o împăcare. Asta a scris pe o reţea de socializare. „Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Suntem mereu la înălțime.

Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!

Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram, la scurt timp după ce soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ

Laurenţiu Reghecampf a făcut pasul decisiv pentru separarea de Anamaria Prodan. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a anunţat că a depus actele de divorţ. Vrea să termine oficial relaţia pe care o are de 15 ani cu impresara. Recent, s-a aflat că antrenorul urmează să devină tată peste doar șase luni. Actuala sa iubită este însărcinată.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri scandaloase despre Reghecampf
  • Cum s-a comportat bărbatul cu fiul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
Vezi toate știrile
Citește și