Închide meniul
Foto

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, reacţie după ce Anamaria Prodan a făcut-o praf: „Am luat legătura cu avocaţii mei!”

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 19:15 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 16:59

Reclamă
Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, reacţie după ce Anamaria Prodan a făcut-o praf: „Am luat legătura cu avocaţii mei!”

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Corina Caciuc spune că este împăcată cu această situaţie şi că nu ar vrea să dezbată prea mult subiectul pentru provoca noi reacţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu voi permite nimănui să-mi creioneze o imagine falsă”

Corina Caciuc spune că a luat legătura cu avocaţii săi pentru a se putea apăra în faţa atacurilor venite mai ales din partea Anamariei Prodan.

Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Nu voi permite nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a mai spus Corina Caciuc.

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reclamă

Anamaria Prodan, anunț teribil. Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Anamaria Prodan a mai depus o plângere penală împotriva rivalei Corina Caciuc

Agentul FIFA i-a făcut plângere penală amantei antrenorului, Corina Caciuc, iar motivul este unul incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Conform click.ro, Prodan a făcut plângere penală după ce femeia pentru care Reghe a lăsat-o a fost surprinsă cu geanta de firmă a Anamariei la braţ.

Sursa citată anunţă că amanta lui Reghecampf va fi chemată în faţa judecătorilor pentru a face dovada bunurilor pe care a pus mâna, aici fiind vorba şi de pantofi sau bijuterii de valoare.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 13 ani de căsnicie. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, cu care s-a şi mutat deja împreună. Mai mult, urmează să devină părinţi. Tânăra este însărcinată şi urmează să îi dăruiască acestuia un băieţel la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că cei doi se vor căsători imediat după ce se va pronunţa divorţul de Anamaria Prodan.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și