Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf și amanta Caciuc! ”Reghe a aflat adevărul, dar nu mai are ce să facă”

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 9:45

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf și amanta Caciuc! ”Reghe a aflat adevărul, dar nu mai are ce să facă”

Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf și amanta Caciuc

Instagram

Astfel, Prodan susține că și dacă ar fi dorit să se despartă de Caciuc, Reghe nu mai avea această posibilitate, ținând cont că amanta se pregătea deja să îi aducă pe lume un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi detalii despre relația Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf

”Ție ți se pare normal ca mama copilului tău să arate în halul ăsta? (n.r. arată poze cu amanta lui Larențiu Reghecampf, îmbrăcată sumar). Să fie luată din bar de striptease? Ție ți se pare normal copilul tău să vadă așa ceva? Eu în Playboy am pozat asumat, artistic. Nu stau în fundul gol în bar de streptease.

Mi-au zis mie toți băieții din oraș: `vezi că a aflat tot (n.r. Reghcampf despre trecutul Corinei Caciuc), dar a aflat prea târziu, când era deja gravidă și nu mai are ce să facă`. Eu cred că el a fost păcălit. Așa vreau să cred!”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre comportamentul avut de Laurențiu Reghecampf după ce a ales să aibă o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui și un copil antrenorului Universității Craiova.

Prodan susține că Reghecampf le-ar fi dat mesaje celor două fetele pe care Anamaria le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Acesta le-a transmis că nu sunt fetele lui, asta după ce întotdeuna le-a considerat ca fiind familia lui, la fel cum și Anamaria a procedat cu Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

Reclamă

”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că… astea au un tarif de oraș.

El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: «Mami, te ia lumea de nebună!». Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și