Închide meniul
Foto

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan, de lângă amanta Corina Caciuc. Gestul grosolan al lui Reghe

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 9:51

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan face noi dezvăluiri
  • Reghecampf, mesaje către Rebecca și Sarah

Prodan susține că Reghecampf le-ar fi dat mesaje celor două fetele pe care Anamaria le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Acesta le-a transmis că nu sunt fetele lui, asta după ce întotdeuna le-a considerat ca fiind familia lui, la fel cum și Anamaria a procedat cu Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să le spună Laurențiu Reghecampf fetelor Anamariei Prodan

”Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că… astea au un tarif de oraș.

El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: «Mami, te ia lumea de nebună!». Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reclamă

Un nou dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan o avertizează și pe amanta soțului ei

Anamaria Prodan îl atacă pe toate fronturile pe Laurențiu Reghecampf, cu mai puțin de o săptămână înainte să înceapă procesul de divorț. Vedeta a dezvăluit că, pe numele soțului ei, s-a deschis un dosar penal și în Dubai. Și amanta antrenorului Universității Craiova, Corina Caciuc, are de ce să se teamă.

Agentul de jucători s-a dus în Emiratele Arabe pentru a strânge dovezi împotriva celui cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. Îl acuză că a transferat toți banii din conturile comune, pe care le aveau, în cel al iubitei care este însărcinată.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf, în Dubai

Anamaria s-a dus la poliție și este convinsă că Reghecampf și Caciuc vor avea mari probleme. I-a avertizat pe amândoi și i-a anunțat că riscă să ajungă după gratii.

„A început urmărirea penală în Dubai, acolo unde noi avem rezidență. Am absolut totul acolo, cum a început. De un an de zile am dovezile! În Dubai am angajat avocatul… amanta (n.r. Corina Caciuc) poate să facă pușcărie și tu (n.r. Laurențiu Reghecampf) ești nenorocit pe viață.

El și-a dat seama atunci și a trimis-o în țară, apoi a adus-o… o ascundea, femeia era cu cardurile. Este tsunami, vine peste el tsunami. Autoritățile o să declanșeze tsunami peste el și peste cei care l-au sfătuit„, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca